Krem Şantili Kabak Tatlısı

Giriş Tarih ve Saati: 13.01.2011 | 15:15 Güncelleme Tarih ve Saati: 25.07.2018 | 14:33

Kabakların üzerine şekeri döküp kısık ateşte suyunu salıp çekene kadar pişirin. Bisküvilerin 2 tanesini ayırıp geri kalanını büyük bir kaba ellerinizle irice parçalar halinde ufalayın. Cevizi ve ılınmış kabakları da ezerek karışıma ilave edin. Tatlınızı sunacağınız cam bir kabın altına, ayırdığınız bisküvileri un haline getirip serin (yapışmayı engellemek için). Hamur kıvamına gelen karışımı kaba yayıp üzerine hindistancevizini dökün. İster bu haliyle, isterseniz de hazırlayacağınız krem şantiyi üzerine dökerek servis edebilirsiniz.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.