Kral Tacı

Giriş Tarih ve Saati: 24.01.2014 | 18:12 Güncelleme Tarih ve Saati: 27.01.2014 | 15:02

KREMA ile pudraşekerini derin bir kaba alıp, mikserle çırpın. Başka bir kabın içinde yumurta aklarını mikserleyerek iyice kabartın. Yumurta aklarına tozşeker ekleyip tekrar mikserleyin ve kremalı malzeme ile karıştırın. Frambuazı ve kiviyi ayrı ayrı robottan geçirin. Kremalı karışımı ikiye ayırın. Yarısına frambuaz, diğer yarısına kivi ekleyip karıştırın. Hazırladığınız karışımları buzdolabında yarım saat bekletin. Sütlü çikolatayı benmari usulü eritin. Yağlı kağıttan 5x10 cm genişliğinde dikdörtgenler kesin. Sütlü çikolatayı ince bir tabaka şeklinde kağıtlara sürün. Donmaları için buzdolabında 5 dakika bekletin. Bitter çikolatayı da benmari usulü eritip, hafifçe sertleşen sütlü çikolataların üzerine ince bir tabaka şeklinde sürün. Yağlı kağıtların iki ucunu birleştirip, çikolatadan çemberler oluşturun. Çemberlerin iyice sertleşmesi için buzdolabında 1-2 saat bekletin. Çemberlerin içinden yağlı kağıtları çıkartın. Çikolata çemberlerinin yarısına kadar kivili karışımdan üzerine de frambuazlı karışımdan koyun. Donması için 3 saat buzlukta bekletin. Soğuk olarak servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.