Kivili Bavyera Tatlısı Tarifi

Kivili bavyera tatlısı tarifi... Kivili bavyera tatlısı nasıl yapılır?

Giriş Tarih ve Saati: 09.10.2013 | 17:49 Güncelleme Tarih ve Saati: 26.07.2019 | 17:06

Kivilerin 4 tanesini soyup dilimleyin. Daha sonra toz şeker ve antep fıstığı ile birlikte homojen bir krema elde edinceye kadar blenderden geçirin. Jelatinleri 2 çay bardağı soğuk suda yumuşatın ve suyunu iyice süzün. Bir kaba alıp çok kısık ateşte eritin. Jelatini kivili karışıma ilave edin. Üzerine kremayı ekleyip karıştırın. Hazırladığınız karışımı küçük bir kalıba döküp buzlukta 3-4 saat bekletin. Servis yapmadan önce kalıbı sıcak suya batırın ve tatlıyı servis tabağına ters olarak çıkarın. Kalan kiviyi dilimleyin ve tatlıyı süsleyerek servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.