Kayısılı Acıbademli Crumble Tarifi

Yaz meyvelerinden olan kayısılı ile yapılan kayısılı acıbademlii crumble nasıl yapılıyor merak mı ediyorsunuz? Kayısılı acıbademli crumble tarifi 8 malzemeden oluşup yarım saate yapabileceğiniz bir tatlıdır. İşte detayları...

Giriş Tarih ve Saati: 17.06.2019 | 10:28 Güncelleme Tarih ve Saati: 22.07.2019 | 14:57

Kayısıları yıkayıp iyice kurulayın. Dörde bölüp çekirdek yataklarını çıkarın. Geniş bir kaba alıp, tozşeker, 1 paket vanilya ve limon suyu ekleyip karıştırın. Yağlanıp unlanmış porsiyonluk fırın kaplarına pay edin. Ayrı bir yerde ufalanmış acıbadem kurabiyesi, kalan 1 paket vanilya, un ve tuzu karıştırın. Tereyağını azar azar ekleyip, parmak uçlarınızla karıştırarak kırıntılı bir hamur elde edin. Bu karışımı fırın kaplarına pay edip, önceden ısıtılmış 180 derece fırında 25 dakika pişirin. Dilediğiniz şekilde süsleyip, sıcak servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.