Kayısı Tatlısı

Giriş Tarih ve Saati: 20.12.2013 | 11:28 Güncelleme Tarih ve Saati: 17.05.2018 | 14:07

Kayısıyı 1 saat ılık suda bekletin. Daha sonra suyunu iyice süzüp derin bir tepsiye aktarın. Üzerine 2 litre su, toz şeker, vanilya ve kabuğuyla birlikte yuvarlak kesilmiş ince limon dilimlerini katın. Tepsinin üzerini folyo kağıdı ile hava almayacak şekilde kaplayın. Ocakta veya 160 derece fırında yarım saat pişirin. Kayısıyı fırından çıkardıktan sonra soğumaya bırakın. Bu arada tereyağını eritip kayısı tatlısının üzerine gezdirin. Ezilmiş ceviz serpip servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.