Kabak Tatlısı Tarifi

Herkesin seveceği kabak tatlısı nasıl yapılır? Leziz tadıyla kabak tatlısı tarifi...

Giriş Tarih ve Saati: 11.09.2013 | 12:32 Güncelleme Tarih ve Saati: 01.08.2019 | 10:20

Bir gece önceden kabağın kalın kabuğunu kesip, iç kısmını dilediğiniz şekilde dilimleyin. Kabakları yayvan bir tencereye dizin. Toz şekeri üzerine gezdirin. Tencerenin kapağını kapatıp 1 gece dinlendirin. Ertesi gün kısık ateşte 30-35 dakika kadar pişirin. Tencereyi ocaktan alıp, kendi kendine soğumasını bekleyin. Üzerine ceviz serpip, kaymakla birlikte servis yapın.
Afiyet olsun ..

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.