Jöleli Kayısı Tatlısı

Giriş Tarih ve Saati: 30.09.2013 | 14:14 Güncelleme Tarih ve Saati: 30.09.2013 | 16:51

Kayısıların çekirdeklerini çıkarın. Blenderde püre haline getirin. Jöleyi sıcak su ile eritin. Üzerine soğuk suyu ekleyip karıştırın. Krem şantiyi, süt ile çırpın. Jöle, krem şanti ve kayısı püresini karıştırın. Yuvarlak bir

kalıba boşaltın. 3 saat kadar buzdolabında bekletin. Donunca servis tabağına ters çevirip, çıkarın. Çilek reçeli ve kayısı dilimleri ile süsleyerek servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.