İzmir Bomba

Giriş Tarih ve Saati: 18.01.2022 | 09:14 Güncelleme Tarih ve Saati: 25.01.2024 | 11:09

Un, kabartma tozu ve pudra şekerini büyük bir kaseye eleyin. Tereyağı, ayçiçeği yağı ve yoğurdu başka bir kapta iyice çırpıp unlu karışıma ilave edin. Ele yapışmayan bir hamur elde edene kadar yoğurun. Hamurun üzerini streç filmle kaplayıp buzdolabının alt rafında 15-20 dakika dinlendirin. İri ceviz büyüklüğünde bezelere ayırın. Düz bir zeminde incecik açın veya elinizde yuvarlayıp avucunuzun içinde açın. Ortalarına birer tatlı kaşığı kakaolu fındık kreması pay edip bohça gibi kapatın. Pişirme kağıdı ile kaplanmış fırın tepsisine ek yerleri alta gelecek şekilde ve aralıklı olarak yerleştirin. Önceden ısıtılmış 170 derece fırında hafifçe pembeleşene kadar yaklaşık 10-15 dakika pişirin. Bu nefis tatlıyı sıcak veya ılık olarak yiyebilirsiniz.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.