Izgarada Portakal

Giriş Tarih ve Saati: 24.06.2010 | 14:21 Güncelleme Tarih ve Saati: 25.07.2018 | 15:24

Portakalların kabuklarını soyup, enine dilimleyin. 4 adet çift kat, kare şeklinde büyükçe alüminyum
folyo hazırlayın. 1 çorba kaşığı margarini eritip, çift kat yaptığınız folyoların üzerine sürün. Portakal dilimlerini
birleştirip, her portakalı ayrı ayrı çift kat folyoya sarın. Folyonun üst kısmını açık bırakın. Bu işlem hem portakalların şeklinin bozulmasını önleyecek, hem de fırında daha iyi pişmesini sağlayacaktır. Portakal suyu ve pekmezi karıştırın. Karışımı folyonun açık olan yerinden portakalların üzerine pay ederek dökün. Kalan margarini minik parçalara ayırıp portakalların üzerine koyun. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında, ızgaranın üzerinde 10-12 dakika pişirin. Dilediğiniz şekilde süsleyip, kremayla birlikte servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.