Hurmalı Krep

Giriş Tarih ve Saati: 27.01.2010 | 12:35 Güncelleme Tarih ve Saati: 25.07.2018 | 15:23

Hazır krep malzemesine sütü ilave ettikten sonra iyice çalkalayın. Ocağa oturttuğunuz yapışmaz yüzeyli tavayı yağladıktan sonra ısıtın. Isınan tavaya iyice çalkaladığınız krep karışımından sıkın. Tavayı sağa-sola hareket ettirerek malzemenin yayılmasını sağlayın. Krebin altı piştiğinde spatula yardımıyla alt-üst çevirin. Hurmaların kabuğunu soyduktan sonra içlerini püre haline getirin. Tozşeker ve rendelenmiş portakal kabuğu ile karıştırın. Kısık ateşte arada bir karıştırarak koyulaşmaya başlayana dek pişirin. Fazla koyulaşmadan ocaktan alın ve soğumaya bırakın. Krebin içine hurma püresi sürün. Rulo sarıp dilimleyerek servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.