Havuçlu Pastacıklar

Giriş Tarih ve Saati: 30.01.2014 | 12:28 Güncelleme Tarih ve Saati: 10.05.2018 | 15:12

Havuçların kabuklarını soyup rendeleyelim. Üzerine 2 su bardağı toz şeker ilave ederek, havuçlar suyunu bırakıp çekene dek pişirelim. Havuçları ocaktan indirip içine toz haline getirdiğimiz bisküvileri, arzuya göre 1 su bardağı iri dövülmüş fındık veya cevizi, kuru üzümü, vanilyayı ve 2 çorba kaşığı kakaoyu katıp malzememizi yoğuralım. Hazırladığımız havuçlu malzemeden ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp yuvarlayalım. Kıyılmış antep fıstığı veya hindistan cevizi içinde yuvarlayıp buzdolabında 4-5 saat bekletelim. Sonrasında servis yapalım.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.