Havuçlu Parfe

Giriş Tarih ve Saati: 03.02.2012 | 11:33 Güncelleme Tarih ve Saati: 24.07.2018 | 14:46

Havuçları temizleyip, suda yumuşayana kadar haşlayın. Daha sonra süzgeçten geçirip, püre haline getirin. Bisküvileri de robottan geçirin. Bir kasede yumurta ile toz şekeri köpürene dek çırpın. Ayrı bir kasede krem şantiyi sütle çırpın. Hazırladığınız bütün malzemeyi büyükçe bir kaba alın. Vanilyayı ve çekilmiş ceviz içini ilave edin. Hepsini iyice harmanlayarak birbirine yedirin. İstediğiniz bir kalıbı streç film ile kaplayın. Daha sonra, hazırladığınız parfeyi içine dökün. Buzlukta 1 gece bekletin. Ertesi gün üzerine vanilya sos gezdirin. Arzuya göre çilek dilimleriyle süsleyip, dilimleyerek servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.