Erikli Jöle

Giriş Tarih ve Saati: 30.11.2011 | 15:42 Güncelleme Tarih ve Saati: 24.07.2018 | 16:50

Derin bir kaba aktardığınız 2 su bardağı sıcak suyun içinde jöleyi eritin. Daha sonra 2 su bardağı soğuk su ilave edin. Jölenin üçte birini pasta kalıbına veya derin bir kaba boşaltın. Üzerine birkaç adet mürdüm eriği, birer dal ıhlamur ve nane yaprağı dizin. Buzdolabında yarım saat dondurun. Dolaptan alıp kalan jölenin yarısını üzerine koyun. Birkaç adet mürdüm eriği, birer dal ıhlamur ve nane yaprağı katın. Donması için buzdolabında yarım saat bekletin. Dolaptan alıp kalan jöle ve erik ile ıhlamur, nane yaprağını ilave edin. Tekrar donması için buzdolabına alın. Servisten önce bir tabağa ters çevirip çıkarın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.