Elma Tatlısı

Giriş Tarih ve Saati: 18.03.2011 | 11:59 Güncelleme Tarih ve Saati: 25.07.2018 | 10:20

Elmaların kabuklarını soymadan çekirdek yuvalarını kabak oyacağı veya kaşıkla temizleyin. 1 cm kalınlığında ve yuvarlak şekilde dilimleyin. Dilimlerin kararmaması için üzerine limon suyu gezdirin.
Un, rendelenmiş limon kabuğu ve yumurtayı iyice karıştırarak koyu kıvamlı bir harç hazırlayın. Elma dilimlerini önlü arkalı harca bulayın. Kızgın sıvı yağda kızartın. Servis tabağına alarak ortasına krem şanti yerleştirin. Krem şantinin üzerini nar taneleri ile süsleyin. Pudra şekeri serperek servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.