Çilekli Çikolatalı Hamur

Giriş Tarih ve Saati: 11.03.2011 | 11:43 Güncelleme Tarih ve Saati: 25.07.2018 | 11:01

Hamuru hazırlamak için; un, yumurta sarısı, toz şeker, tereyağı ve tuzu bir kaba alıp elinizle hızlı bir şekilde yoğurun. En son suyu ekleyip hamuru hemen toparlayın. Buzdolabında 30 dakika bekletip, unlanmış tezgahta açın. Pasta tabağı büyüklüğünde kesin. Muz ve çilekleri ince ince dilimleyip hamurların ortalarına koyun. Hamurların kenarlarını ortası biraz açık kalacak şekilde toplayın. Artan hamurları toplayıp yeniden açın. İnce şeritler halinde kesip, hamurların üzerine çapraz olarak yerleştirin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 25 dakika pişirin. Ilındıktan sonra benmari usulü eritilmiş çikolata ile süsleyerek servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.