Çilekli Tatlı Mantı Tarifi

Mantıları hiç böyle görmediniz... Çilekli tatlı mantı tarifi ile mantıların şekli büyüyor ve tadı değişiyor. Çilekli tatlı mantı nasıl yapılır merak mı ettiniz? Gelin öğretelim.

Giriş Tarih ve Saati: 22.11.2013 | 11:58 Güncelleme Tarih ve Saati: 23.07.2019 | 12:11

Krema için süt, toz şeker, un, yumurta, vanilya ve tereyağını karıştırarak pişirin. Ocaktan alıp soğumaya bırakın. Ayrı bir yerde milföy hamurlarını oda sıcaklığında yumuşatın. Her bir milföyü dört eşit parçaya bölüp, 20 parça milföy elde edin. Bir parça milföyün üzerine 1 çay kaşığı krema sürüp, 1 adet çilek yerleştirin.Daha sonra bir tutam antep fıstığı koyup, dört ucundan bohça şeklinde kapatın. Kalan milföyleri de aynı şekilde hazırlayın. Fırın tepsisine yerleştirip, önceden ısıtılmış 170 derece fırında pembeleşene dek pişirin. Fırından alıp, üzerine pudra şekeri serpin. Sıcak olarak servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.