Çikolatalı Sufle

Giriş Tarih ve Saati: 26.08.2013 | 12:00 Güncelleme Tarih ve Saati: 09.05.2018 | 11:55

İlk olarak çikolataları porselen bir kaba koyun. Benmari usulü erimesi için sıcak suyun üzerine oturtun. Süt, tozşeker, margarin ve toz kakaoyu bir tencereye alın. Margarin eriyinceye kadar kısık ateşte karıştırarak pişirin. Yumurtaların aklarını ve sarılarını ayırın. Akları mikserle çırparak katı hale getirin. Tuz ekleyip tekrar mikserleyin. Eriyen çikolatayı, yumurta sarılarını ve kar haline getirdiğiniz yumurta aklarını tahta bir kaşıkla birbirine karıştırın ve sufle kabına alın. Fırını önceden 150 dereceye ısıtın. Sufle kabını fırına verdiğinizde fırının sıcaklığını 200 dereceye getirin. Üzeri kabarıp kabuk halini alana kadar pişirin. Pudra şekeri ve taze kremayla birlikte sıcak olarak servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.