Çikolatalı Fındık Krokan

Giriş Tarih ve Saati: 09.01.2014 | 11:30 Güncelleme Tarih ve Saati: 10.05.2018 | 16:30

Toz şeker, su ve limon suyunu bir tencereye alıp, karıştırarak kaynatın. Rengi koyulaşmaya başlayınca fındığı ilave edin ve karıştırın. Alüminyum folyo serilmiş fırın tepsisinin üzerine karışımdan tatlı kaşığı ile parçalar koyun. Soğuması için bir kenara alın. Çikolatayı benmari usulü eritin. Sertleşen fındık krokanları yarısına kadar çikolataya batırıp, çıkarın. Yağlı kağıt serilmiş tepsiye dizin ve soğuduktan sonra servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.