Çikolata Topları

Giriş Tarih ve Saati: 28.01.2010 | 16:46 Güncelleme Tarih ve Saati: 25.07.2018 | 17:40

Hamuru hazırlamak için, bir tencereye margarin, su ve vanilyayı koyup ocakta kaynatın. Kaynadıktan sonra altını kısıp azar azar unu ilave edin. Hızlı bir şekilde karıştırarak hamur haline getirin. Ocaktan alın ve içine 1 adet yumurtayı kırın. 10 dakika soğutun, diğer yumurtaları teker teker ekleyin. Hazırladığınız hamuru sıkma torbasına doldurun. Kızgın yağa kayısı büyüklüğünde parçalar sıkarak kızartın. Yağının süzülmesi için kızarmış parçaları kağıt havlu üzerine çıkartın. İç sosu için, krem şantiyi sütle çırpın. Bu sosu sıkma torbasına koyup, kızarttığınız hamurların içine sıkın. Kalan krem şantiyi servis tabağına sıkın. Üzerine hazırladığınız çikolata toplarını yerleştirin. Çilekleri dilim dilim doğrayıp kenara alın. Çikolataları kırıp bir kaba koyun üzerine kremayı dökün ve kısık ateşte eritin. Karışımı çikolata toplarının üstüne gezdirin. Çilek dilimleri ile süsleyerek servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.