Çikolata Soslu Armut Dolması

Giriş Tarih ve Saati: 22.01.2014 | 15:07 Güncelleme Tarih ve Saati: 24.07.2018 | 09:37

4 adet armutu soyup içlerini çıkartın. Bir tencereye dizip üzerine toz şekerin yarısını serpin. Üzerine suyu gezdirip kısık ateşte hafifçe pişirin. Soğumaya bırakın. Armutların yan kısımlarından elma dilimi şeklinde parça kesin. Kalan armutu rendeleyin. Üzerine kalan toz şeker, çikolata, 1 çorba kaşığı tarçın ve kırık pralin parçaları ekleyip karıştırın. Karışım ile armutların içini doldurun. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 15-20 dakika pişirin. Çikolata sos için krem şanti ve 1 çorba kaşığı toz şekeri bir kapta kaynatın. Kırık çikolataları ilave ederek iyice karıştırın. Tereyağı ilave ederek tekrar karıştırın ve soğumaya bırakın. Armutlar soğuduktan sonra çikolata sos ile servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.