Çikolata Bombası Tarifi

Son zamanların en çok konuşulan tarifi İzmir Bomba olsa da sıcaktan bunaldığımız şu günlerde farklı bir bomba tarifine ne dersiniz? Buzdolabından serin serin çıkaracağınız çikolata bomba tarifi...

Giriş Tarih ve Saati: 06.08.2019 | 10:40 Güncelleme Tarih ve Saati: 06.08.2019 | 10:40

Çikolatayı benmari usulü eritin ve yuvarlak silikon kalıplara doldurup sonra tekrar boşaltın. Kalıbı derin dondurucuda yarım saat bekletip sertleşmesini sağlayın. Fırça ile, sertleşen çikolatanın üzerine ikinci kat çikolata sürün ve derin dondurucuda tekrar 1 saat bekletin. Krem şanti ile soğuk sütü çırpıp kalınlaşmasını sağlayın. Süzme yoğurt ekleyip tekrar çırpın. Ahududuyu ekleyip hafifçe karıştırarak kalıptaki çikolataların içini doldurun. Kalan çikolatayı üzerlerine yayın ve donması için tekrar derin dondurucuda en az 2 saat bekletin. Kalıptan kolay çıkması için servis yapmadan 15-20 dakika önce derin dondurucudan çıkarın. Kalıptan ayırıp servis tabağına alın ve ahududu ile süsleyip servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.