Cevizli Elma Tatlısı Tarifi

Cevizli elma tatlısı nasıl yapılır? En pratik tarifle cevizli elma tatlısı.

Giriş Tarih ve Saati: 27.01.2010 | 15:59 Güncelleme Tarih ve Saati: 01.08.2019 | 14:13

Elmaların kabuklarını soyup, çekirdek yataklarını çıkarın. Tencereye yerleştirip, üzerine toz şeker ve 5 çorba kaşığı su ekleyin. 10 dakika pişirip, soğumaya bırakın. Soğuyunca blenderden geçirin. Püreyi servis bardaklarına pay edin. Ufalanmış tost ekmeği ve cevizi tavaya alıp, kısık ateşte karıştırarak kızartın. Karışımı elma pürelerinin üzerine pay edin. Krema ve tarçınla süsleyip servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.