Zeytinli Ekmek

Giriş Tarih ve Saati: 27.01.2022 | 12:17 Güncelleme Tarih ve Saati: 28.01.2022 | 11:48

Un, şeker, dilimlenmiş zeytin ve tuzu hamur yoğurma kabında harmanlayın. Mayaları ve suyu başka bir kabın içinde iyice karıştırın. Una yavaşça ekleyip pürüzsüz kıvamlı bir hamur olana kadar yoğurun. Hamurun üzerini nemli bir bezle örtün ve 3-4 saat mayalandırın. Mayalanan hamuru dilediğiniz büyüklükte bezelere ayırıp şekil verin. Üzerlerini nemli bir bezle örterek 2 saat kadar daha mayalandırın. Dinlenen hamurların üzerlerine jilet yardımıyla çizik atın. 200-220 derece fırında 12-14 dakika pişirin. Ilık servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.