Yoğurt Soslu Tavuklu Börek

Giriş Tarih ve Saati: 15.04.2011 | 17:18 Güncelleme Tarih ve Saati: 25.05.2018 | 15:47

Tavukları haşlayıp didikleyin. Daha sonra rendelenmiş soğan, tuz, karabiber ve pul biberle sıvı yağda kavurun. Yoğurt ile yumurtayı çırpın. 1 adet yufkayı, yağlanmış tepsiye serin. Üzerine yoğurtlu karışımı sürün. Tekrar yufka serin. Tavuklu malzemeyi yayın. Yeniden yufka, yoğurt ve tavuklu malzeme şeklinde malzemeyi bitirin. En üste son yufkayı serin. Önceden ısıtılmış 150 derece fırında üzeri kızarana dek pişirin. Dilimleyip, sarımsaklı yoğurt ve ketçap ilavesi ile servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.