Tuzlu Milföy

Giriş Tarih ve Saati: 03.01.2014 | 17:07 Güncelleme Tarih ve Saati: 31.05.2018 | 10:46

Unu derin bir kaba ekleyip ortasını açın. Yumurtanın akı, kabartma tozu, sirke, tuz ve margarini ekleyin. Yoğurup merdane ile açın. Hamurdan 32 adet dikdörtgen kesin. Beyaz peynir, çok küçük küp şeklinde doğranmış domates ve ince kıyılmış yarım demet maydanozu karıştırın. Hazırladığınız harcı hamurların üzerine koyun. Diğer yandan, milföy hamurlarını inceltip kafes şeklinde kesin. Hamurun üzerine koyun. Yumurtanın sarısını da üzerine sürün. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzeri kızarana dek pişirin.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.