Talaş Böreği

Giriş Tarih ve Saati: 09.01.2014 | 12:09 Güncelleme Tarih ve Saati: 24.05.2018 | 11:07

Tereyağını tavada eritin. Kuşbaşı eti ilave edip, yaklaşık 10 dakika kavurun. Piyazlık doğranmış soğanı ilave edip, kavurmaya devam edin. Tuz ve karabiberi ekleyin. Suyu katıp, tavanın ağzı kapalı olarak kısık ateşte 15 dakika pişirin. Üzerine garnitürü ilave edip, karıştırın. Pişen malzemenin suyunu süzün. Yumuşamış milföy hamurlarını elinizle açın. Ortalarına etli harcı pay edin. Hamurların uçlarını mektup zarfı gibi çapraz gelecek şekilde birbirine yapıştırın. Yapıştırdığınız uçlar alta gelecek biçimde yağlanmış fırın tepsisine yerleştirin. Üzerlerine yumurta sarısı sürüp, önceden ısıtılmış 175 derece fırında üzerleri kızarana kadar pişirin. Sıcak servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.