HAMUR İÇİN
4 su bardağı un
1 su bardağı süt
Birer çay bardağı ayçiçeği yağı ve su
Birer tatlı kaşığı tuz ve toz şeker
1 paket yaş maya
ARASI İÇİN: 250 gram küp doğranmış kaşar peyniri
ÜZERİ İÇİN
1 çay bardağı eritilmiş tereyağı
4 diş ezilmiş sarımsak
Birer tatlı kaşığı kekik ve toz kırmızıbiber
Hamur için gerekli olan malzemelerle ele yapışmayan, yumuşak kıvamlı bir hamur hazırlayın. Üzerini streç filmle kapatıp 30 dakika dinlendirin. Üzeri için eritilmiş tereyağının içine baharatları ve sarımsağı ekleyerek karıştırın ve kenara alın.
Dinlenen hamurdan küçük bezeler yapıp elinizle hafifçe açın. Bezenin içine küp şeklinde doğranmış kaşar peyniri koyun. Ek yerini sıkıca kapatıp fırın tepsisine bal peteği şeklinde dizin. Üzerine tereyağlı sosu sürün. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında nar gibi olana kadar pişirin.