Sosisli Kürdan Böreği

Giriş Tarih ve Saati: 06.07.2010 | 11:40 Güncelleme Tarih ve Saati: 23.07.2018 | 14:06

Sosisleri küp şeklinde doğrayıp bir tavaya alın. 3 çorba kaşığı zeytinyağı ekleyip, 5 dakika kavurun. Kıyılmış taze soğanı ve salamı katıp 1-2 dakika daha kavurduktan sonra tavayı ocaktan alın. İç harç soğuduktan sonra
rendelenmiş beyaz peynir ve kaşar peynirini ilave edip karıştırın.Yufkaların her birini dörde bölün.Üzerlerine kalan zeytinyağından sürün. Yufkanın geniş kısmına hazırladığınız iç harçtan koyun ve rulo şeklinde sarın. Daha sonra
yufkaya gül şekli verip, kürdan saplayın. Diğer yufkaları da aynı şekilde hazırlayın. Börekleri yağlanmış fırın tepsisine dizin ve üzerlerine yumurta sarısı sürün. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında üzerleri kızarana kadar pişirin. Kiraz domatesle süsledikten sonra sıcak olarak servis yapın

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.