Sebzeli Volovan

Puf puf kabaran sebzeli volovan nasıl yapılır? Milföy hamurunu eşsiz lezzete dönüştüren sebzeli volovan tarifi...

Giriş Tarih ve Saati: 28.03.2019 | 11:24 Güncelleme Tarih ve Saati: 19.07.2019 | 10:04

Tüm sebzeleri küp doğrayarak sıvı yağda soteleyin. Sebzeler ılıkken, küp doğradığınız hellim peynirini ilave ederek karıştırın. Fırın tepsisini sıvı yağla yağlayın. 6 adet milföy hamurunu tepsiye dizin. Üzerlerine çırpılmış yumurta akını sürün. Kalan 6 adet milföy hamurunun ortasından, kenarlardan 1,5 cm kalacak şekilde kareler çıkarın. Çerçeveleri tepsideki milföy hamurlarının üzerine yerleştirin. Çerçevelere de çırpılmış yumurta sarısını sürün. 200 derece fırında milföy hamurları pembeleşene kadar pişirip, ılınmaya bırakın. Sebzeli karışımı ortalarına pay ederek servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.