Pırasalı Nokul

Giriş Tarih ve Saati: 02.03.2010 | 12:47 Güncelleme Tarih ve Saati: 31.05.2018 | 09:40

Hamur malzemesini yoğurup yarım saat mayalanmaya bırakın. Bu arada pırasaları boylamasına dörde bölüp, incecik doğrayın. Bir avuç kadarını soğan gibi sıvı yağda kavurun. Kalan pırasalarla birlikte diğer malzemeleri de ekleyip kavurmaya devam edin. Hamurdan mandalina büyüklüğünde parçalar koparıp, 30 cm çapında açın. Sıvı yağ ile yağlayın. Pırasalı malzemeyi üzerine yayıp, ortadan ikiye bölün. Rulo biçiminde katlayıp, kendi etrafına dolayın. Ya da dilerseniz açılan hamurları hiç kesmeden, bir kenarına pırasalı harcı yayın ve diğer kenarını üzerine kapatarak şekil verin. Üzerine yumurta sarısı sürüp, susam serpin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 15-20 dakika pişirin.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.