Peynirli Tepsi Böreği Tarifi

Giriş Tarih ve Saati: 11.07.2019 | 10:59 Güncelleme Tarih ve Saati: 11.07.2019 | 12:50

Oda sıcaklığında 5 dakika beklettiğiniz milföy hamurlarının yarısını 30x20 cm ebadındaki fırın tepsisine yan yana gelecek şekilde yerleştirin. Yufkayı elinizle iri parçalara ayırın ve yarısını milföylerin üzerine yayın. Rendelenmiş kaşar peyniri ve pulbiber karışımını üzerine boşaltın. Kalan yufka parçalarını serpin ve en üste de diğer milföy hamurlarını yerleştirin. Süt, maden suyu, yumurta, sıvıyağ ve tuzu bir kapta çırpın. Bu karışımı böreğin üzerine gezdirin ve çekmesi için yarım saat bekletin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirin. Ilındıktan sonra dilimleyerek servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.