Pazılı Milföy

Giriş Tarih ve Saati: 02.02.2010 | 11:57 Güncelleme Tarih ve Saati: 31.05.2018 | 10:03

Pazı yapraklarını yıkayın ve bol suda haşlayın. Suyunu süzüp, elinizle iyice sıktıktan sonra ince kıyın. Sıvı yağı bir tavaya alın. Taze soğanın yeşil kısımlarını incecik kıydıktan sonra sıvı yağda 1-2 dakika kavurun. Üzerine pazı, ince kıyılmış mantar, tuz, pul biber ve karabiberi ilave edip, kavurmaya devam edin. Daha sonra soğumaya bırakın. Soğuduktan sonra içine rendelenmiş kaşar peyniri ilave edip, karıştırın. Milföy hamurlarını oda sıcaklığında 5 dakika bekleterek yumuşamalarını sağlayın. Daha sonra ortadan ikiye kesin. Milföylerin kenarları boş kalacak şekilde orta kısımlarına iç harcı paylaştırın. Kenarlarına yumurta sarısı sürün. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzerleri kızarana kadar pişirin. Sıcak olarak servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.