Patatesli Susamlı Toplar

Giriş Tarih ve Saati: 08.02.2010 | 11:55 Güncelleme Tarih ve Saati: 23.07.2018 | 11:02

İçini hazırlamak için, patatesleri haşlayın. Kabuklarını soyup ezin ve kenara alın. Sıvı yağı bir tavada kızdırıp ince kıyılmış soğanı kavurun. Üzerine patates, tuz, karabiber ve pul biber ilave edin. Birlikte 5 dakika kavurup soğumaya bırakın. Milföy hamurunu oda sıcaklığında 5-10 dakika bekletip yumuşamasını sağlayın. Daha sonra merdane ile ince açıp 4 cm x 4 cm'lik kareler şeklinde kesin. Ortalarına 2 çay kaşığı patatesli harç koyun. Hamurun kenarlarını ortaya doğru toplayarak kapatın. Elinizle yuvarlayarak top haline getirin. Susamı geniş bir kaba alın. Patatesli topları hafifçe suya batırıp, susama bulayın. Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine yerleştirin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzerileri kızarana kadar pişirin. Soğuduktan sonra servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.