Patatesli Peynirli Külahlar

Giriş Tarih ve Saati: 13.04.2011 | 12:42 Güncelleme Tarih ve Saati: 25.05.2018 | 16:35

Milföy hamurlarını parmak kalınlığında dilimleyin. Hamur dilimlerini metal külah kalıplara hafif üst üste binecek şekilde sarın. Önceden ısıtılmış 170 derece fırında üzerleri pembeleşene kadar pişirin. Fırından aldıktan sonra kalıplardan çıkarın. Maydanoz ve dereotunu ince kıyın. Haşlanmış patatesleri ezin. Üzerine krem peynir, süt, ince kıyılmış dereotu ve maydanoz, tuz ve karabiberi ekleyin. İyice karıştırın. Karışımı krema torbasına doldurun. Milföy külahların içine karışımdan sıkın. En üste çekirdeği çıkartılmış zeytin yerleştirip servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.