Pastırmalı börek

Misafir sofralarınızı süsleyecek pastırmalı börek tarifini herkes çok sevecek. Ziyafet sofralarının vazgeçilmez lezzeti pastırmalı börek tarifini mutlaka denemelisiniz...

Giriş Tarih ve Saati: 10.03.2020 | 10:20 Güncelleme Tarih ve Saati: 10.03.2020 | 11:43

Pastırmayı kıyın ve derin bir kaba alın. Rendelenmiş patates ve parmesan peyniri ile ceviz, dörde bölünmüş kiraz domates, tuz, karabiber ilave edin. Tüm malzemeyi karıştırın. Milföy hamurlarını hafif yumuşaması için 5-6 dakika oda sıcaklığında bekletin. Elinizle incelterek dikdörtgen şekli verin ve orta kısmına pastırmalı harçtan koyun. Çapraz uçları ortada birleştirin ve bohça şekline getirin. Ters çevirip yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine yerleştirin. Diğer milföy hamurlarını da aynı şekilde hazırlayıp üzerlerine yumurta sarısı sürün ve çörekotu serpin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzerleri kızarana kadar pişirin.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.