Paçanga Böreği

Giriş Tarih ve Saati: 31.10.2012 | 16:04 Güncelleme Tarih ve Saati: 24.05.2018 | 11:14

Yufkayı dörde bölün. Maydanozu ince kıyın. Yufkaların bir parçasına 2 dilim kaşar peyniri, 2 dilim pastırma ve biraz maydanoz koyup kenarlarını katlayarak dikdörtgen şeklinde sarın. Kalan yufkaları da aynı şekilde hazırlayın. Daha sonra sıvı yağda önlü arkalı kızartıp servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.