Nohutlu Ekmek Aşı

Mutfakta sıfır atık, sıfır israf!

Giriş Tarih ve Saati: 08.03.2019 | 14:01 Güncelleme Tarih ve Saati: 08.03.2019 | 15:18

Bayat ekmeği küp doğrayıp kenara alın. Sıvıyağın yarısını tencereye koyun. Soğanı yemeklik doğrayıp sıvıyağda soteleyin. Nohut ve et suyunu ilave edin. Daha sonra salça, kıyılmış sarmısak, tuz, karabiber ve limon suyunu ekleyip kaynamaya bırakın. Kalan sıvıyağda nane ve pulbiberi 1-2 dakika kızdırın. Kaynayan nohuda küp doğranan ekmekleri atıp, ocağın altını kapatın. Üzerine naneli yağı gezdirin. Sıcak olarak servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.