Milföylü Kolay Börek

Giriş Tarih ve Saati: 01.03.2010 | 12:16 Güncelleme Tarih ve Saati: 31.05.2018 | 09:36

Harç için pırasaları halka doğrayıp, tereyağında soteleyin. Tuz, karabiber, kimyon ve pul biber ilave edip, karıştırın. Ocağın altını kapatıp, soğumaya bırakın. 9 adet milföy hamurunu üst üste gelecek şekilde yapıştırın. Merdane ile biraz açıp, yağlanmış fırın tepsisine yerleştirin. Üzerine pırasalı harcı yayın. Yufkayı didikleyip pırasalı malzemenin üzerine serpiştirin. Kalan 9 adet milföyü diğer 9 milföy gibi hazırlayıp yufkaların üzerine serin. Soda, süt, sıvı yağ ve yumurtayı iyice çırpıp, milföy hamurlarının üzerine sürün. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 35-40 dakika pişirin. Dilimleyip sıcak olarak servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.