Mekik

Giriş Tarih ve Saati: 26.07.2010 | 15:17 Güncelleme Tarih ve Saati: 23.07.2018 | 14:42

Derin bir kasede yumurta ve toz şekeri mikserle çırpın. Süt ve margarini ilave edip çırpmaya devam edin. Kabartma tozu, vanilya ve unu karışıma ekleyip bütün malzemeyi tahta bir kaşıkla karıştırın. Hamuru mekik kalıplarına pay edin. Vişneleri üzerine yerleştirin. Önceden ısıtılmış 170 derece fırında 25-30 dakika pişirin. Ilındıktan sonra kalıplardan çıkarıp servis tabağına alın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.