Mantarlı Muska Böreği

Giriş Tarih ve Saati: 19.07.2010 | 14:01 Güncelleme Tarih ve Saati: 30.05.2018 | 11:10

Mantarların üzerindeki zarı soyun. Daha sonra ince dilimleyip, limonlu suda bekletin. Diğer taraftan ince kıyılmış soğanı tereyağında kavurun. Mantarı ilave edin. Mantar suyunu salıp çekene kadar pişirin. Tuz, karabiber ve pul biber ekleyip, karıştırın. Ilındıktan sonra içine kaşar peyniri katın. Yufkaları üst üste koyun ve 4 parmak genişliğinde enlemesine keserek uzun şeritler çıkarın. Şeridin kenarına hazırladığınız mantarlı iç harçtan 1 tatlı kaşığı koyun ve muska şeklinde sarın. Uç kısmını su ile ıslatarak yapıştırın. Diğer parçaları da aynı şekilde hazırlayın. Muska böreklerini yağlanmış fırın tepsisine dizin ve üzerlerine yumurta sarısı sürün. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzerleri kızarıncaya kadar pişirin. Sıcak olarak servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.