Kırma

Giriş Tarih ve Saati: 15.04.2011 | 11:15 Güncelleme Tarih ve Saati: 25.05.2018 | 16:11

İç malzemesi için rendelenmiş beyaz peynir, ince kıyılmış maydanozu, tuz, karabiber ve pul biberi karıştırın. Yufkalardan birini düz bir zemine yayın. Yarısına bir fırça ile yağ sürüp, üzerine peynirli harçtan serpin. Yufkanın diğer yarısını harç konulan kısmın üzerine kapatın. Yufkayı pile şeklinde büzün ve yağlanmış fırın tepsisine alın. Diğer yufkalara da aynı işlemi uygulayıp tepsideki yufkanın yanına yerleştirin. Yufkaların üzerine sürmek için yumurtaları, sıvı yağı ve yoğurdu çırpma teliyle karıştırın. Karışımı yufkaların üzerine sürün. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 20-25 dakika pişirin. Sos malzemelerini ayrı kaplarda karıştırıp, küçük kaselere alın ve kırma ile beraber servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.