Kardala

Giriş Tarih ve Saati: 26.08.2013 | 16:04 Güncelleme Tarih ve Saati: 24.05.2018 | 09:01

Hamur için derin bir kabın içine unu eleyin. Su ve tuzu ekleyip, yoğurun. Hamurdan mandalina büyüklüğünde bezeler koparın. Servis tabağı büyüklüğünde açıp, yapışmaz yüzeyli bir tavada arkalı önlü pişirin. Diğer taraftan kuzu gerdanı bir tencereye alıp, üzerini geçecek kadar su ekleyin ve kısık ateşte pişirin. Soğuduktan sonra elinizle didin. Soğanları yemeklik doğrayıp zeytinyağında kavurun. Domates ve salçayı ilave edin. Salçanın kokusu gidene kadar kavurmaya devam edin. Eti, tuz, karabiber ve kesme şekeri ekleyip, 1-2 dakika daha kavurun. Harcı hamurların arasına yayın ve üst üste koyun. Dilimleyerek servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.