Isırganlı Börek

Giriş Tarih ve Saati: 12.07.2010 | 16:51 Güncelleme Tarih ve Saati: 23.07.2018 | 11:34

Isırganı yıkayıp, sadece yapraklarını ve ince dallarını alın. İncecik kıyın. Sıvı yağı tencereye alın. Yemeklik doğranmış soğanları yağda kavurun. Isırganı ekleyin. Karabiber ve tuz ilave edip, suyunu çekene kadar kavurmaya devam edin. 1 adet milföyü elinizle biraz açarak, ortasına kavurduğunuz ısırganın dörtte birini koyun. Hamurun köşelerini birleştirerek minik pide şekli verin. Yağlanmış tepsiye dizin. Diğer milföyleri de bu şekilde hazırlayın. Üzerine yumurta sarısı sürün. 180 derece fırında pembeleşene kadar pişirin.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.