Glutensiz Kıtırlar Tarifi

Çay saatlerinizi hareketlendirecek glutensiz kıtırlar nasıl yapılır? Glutensiz kıtırlar tarifi...

Giriş Tarih ve Saati: 19.09.2018 | 10:43 Güncelleme Tarih ve Saati: 19.07.2019 | 14:45

Üç çorba kaşığı su, çiya ve keten tohumunu karıştırıp jelleşene dek dinlendirin. Geniş bir kaba un, zeytinyağı, tuz ve çiyalı karışımı alıp karıştırın. Ele yapışmayan bir hamur elde edene dek kalan suyu da ekleyip yoğurun. Hamuru, iki parça pişirme kağıdı arasına koyup. Üzerine hafifçe bastırın ve sonra merdane yardımıyla mümkün olduğu kadar inceltin. Hamurun üzerindeki pişirme kağıdını çıkarıp, bıçak yardımıyla şeritler halinde kesin. Pişirme kağıdı ile kaplanmış fırın tepsisine yerleştirin. Fırını 160 derecede ısıtıp sonra ısıyı 120 dereceye düşürün ve fırın tepsisini fırına yerleştirin. 40 dakika pişirip servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.