Fındık Böreği Tarifi

Hem lezzetli hem doyurucu fındık böreği nasıl yapılır?

Giriş Tarih ve Saati: 28.08.2013 | 15:44 Güncelleme Tarih ve Saati: 01.08.2019 | 14:29

Tavuk etlerini 2-3 su bardağı suda haşlayıp lokmalık parçalara ayırın. 4 çorba kaşığı yağı tavaya koyup, yemeklik doğranmış soğanı kavurun. İçine rende domates ve ince doğranmış biber ekleyin. Tavuk etlerini, tuz, karabiber ve kırmızıbiberi üzerine ilave ederek 2-3 dakika kavurup ateşten alın. Harç soğuyunca fındıkları ekleyin. Yufkaların üzerine yağ sürün ve ikişer ikişer üst üste koyun. Üçgen dilimlere kesin. Geniş kenarlarına harç koyup sarın. Yumurtayı çırpıp böreklere sürün, fındık serpin. Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında üstleri kızarana kadar pişirin.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.