Etli Milföy

Giriş Tarih ve Saati: 15.04.2011 | 11:46 Güncelleme Tarih ve Saati: 25.05.2018 | 16:07

Eti bir tavaya alıp suyunu salıp yeniden çekene kadar kavurun. Üzerine, doğranmış biberleri, sonra taze soğanları ekleyin. Biber ve soğanlar yumuşayınca salçayı ekleyin. Bir iki çevirip tuz, baharatlar ve sıcak suyu ekleyin. Etler yumuşayıp suyunu çekene kadar pişirin. İndirmeye yakın minik küpler halinde doğradığınız domatesleri de üzerine ekleyin. Hazırladığınız harcı 10 adet milföy hamuruna paylaştırın. Kalan milföyleri üstlerine koyup kenarlarını elinizle bastırıp birbirlerine yapışmalarını sağlayın. Bir bisküvi kalıbı ile böreklerin üst parçalarından kapaklar kesin. Börekleri fırın tepsisine dizip üzerlerine yumurta sarısı sürün. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzerleri kızarana kadar pişirip sıcak servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.