Etli Milföy Börek

Giriş Tarih ve Saati: 24.01.2022 | 08:39 Güncelleme Tarih ve Saati: 23.02.2022 | 12:13

Kıyma, zeytinyağı ve kıyılmış soğanı tavaya alın ve karıştırarak kavurun. Rendelenmiş domates, sarımsak, karabiber, kimyon, toz kırmızıbiber, kekik ve tuzu ilave edin. 3-4 dakika kavurup ocaktan alın. Oda ısısındaki milföy hamurlarının ortalarına, kıymalı harcı ve peyniri pay edip uçlarını ortada birleştirin ve bohça şekli verin. Üzerlerine suyla çırpılmış yumurta sürüp haşhaş tohumu serpin. Önceden ısıtılmış 190 derece fırında kızarana kadar pişirin. Sıcak olarak servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.