Çiğ Börek Tarifi

Canınız çektiğinde kolayca hazırlayabileceğiniz çiğ börek nasıl yapılır?

Giriş Tarih ve Saati: 19.09.2013 | 13:00 Güncelleme Tarih ve Saati: 25.07.2019 | 14:33

Derin bir kabın içine unu eleyin. Tuz ve suyu ekleyip kulak memesi yumuşaklığında bir hamur yoğurun. Diğer tarafta soğanları rendeleyip, kıyma, tuz, karabiber ve suyla karıştırıp sulu bir harç elde edin. Hazırladığınız hamurdan mandalina büyüklüğünde parçalar koparın. Merdane ile pasta tabağı büyüklüğünde hamurlar açın. Hamurun yarısına hazırladığınız kıymalı harçtan koyun. Diğer yarısını harçlı tarafın üzerine kapatın. Kenarlarını kesme tırtılı ile kesin. Kızdırılmış bol sıvı yağında kızartın. Sıcak olarak servis yapın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.