Cevizli Çörek

Giriş Tarih ve Saati: 01.07.2010 | 12:40 Güncelleme Tarih ve Saati: 31.05.2018 | 11:35

Unu geniş bir kaba alın. Süt, sıvı yağ, maya ve suyu ilave edip yoğurun. Üzerine nemli bir bez örterek yarım saat mayalandırın. Hamuru bezelere ayırıp, yemek tabağı büyüklüğünde açın. Ortasına ceviz koyun. Hamurun uçlarını ortaya doğru toplayarak kapatın. Ek kısmı aşağıda kalacak şekilde yağlanmış tepsiye yerleştirin. Üzerine yumurta sarısı sürün. 180 derece fırında üzerleri kızarana kadar pişirip servis yapın

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.