Çatlak Çörek

Giriş Tarih ve Saati: 27.08.2013 | 12:32 Güncelleme Tarih ve Saati: 23.07.2018 | 14:21

Erimiş ve soğumuş margarini derin bir kaseye alın. Zeytinyağı, yoğurt, sirke, maden suyu, kabartma tozu, yumurta ve tuzu ekleyip karıştırın. Elenmiş unu yavaşça ilave edip kulak memesi yumuşaklığında bir hamur elde edene kadar yoğurun. Üzerini nemli bir bezle örtüp buzdolabında 24 saat bekletin. Hamurdan limon büyüklüğünde parçalar koparıp merdane ile çay tabağı büyüklüğünde açın. Ortasına 1 çay kaşığı rendelenmiş kaşar peyniri ve 1 dilim sucuk koyup, kapatın. Yuvarlak şekil verip, yağlanmış tepsiye dizin. Diğer hamurlara da aynı işlemi uygulayın. Üzerlerine yumurta sarısı sürüp, susam serpin. Bir bıçakla üzerilerini artı şeklinde kesin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzerileri kızarana kadar pişirin.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.